Mitt erbjudande till dig

Mitt företagsnamn; HR Förstärkning är precis det jag erbjuder dig. Personalförstärkning inom tre olika affärsområden oavsett om det är inom HR, Utbildning/föreläsningar eller Event så är jag övertygad om att vi kommer förbättra tillsammans. 

 

Interim HR

Jag har flera års erfarenhet av att ha jobbat som chef. Varit anställd som HR Business Partner vid en större tillverkande fabrik och Referenser: Filmer jag spelat i (2014)
 

Utbildning/Föreläsningar

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate.

Referenser: Konstuniversitetet (2013)
 

Event

Innan jag kom in på spåret med HR har jag under flera år arbetat med möten och event. Något jag valt att ta upp igen. Behöver du hjälp med  en konferens för bolaget utöver det vanliga,  arrangera en föreläsing men har inte tid att rodda själv eller kanske en projektledare inför en mässa? 

Då kan Bonda hjälpa dig med det. Mer info om Bonda hittar du här.

 

Dubbning

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni.

Referenser: Filmer jag dubbat - Huvudrollen (2015)